Perfect Places,
       event over gebouwentechnologie

       Donderdag 8 juni 2017 - Beveren

       

Breakout sessions:
 
 • Breakout 1 – Digital Services: data van uw gebouw leiden tot betere inzichten en kwaliteitsvollere maintenance
  Digitalisering is geen hype, maar verandert fundamenteel de dynamiek van onze dienstverlening voor uw gebouw. Als we het intelligent maken, kunnen we heel wat diensten zoals de opvolging van de brandveiligheid en het energieverbruik, beter dan ooit vanop afstand leveren. Door middel van krachtige analyses van in real-time vergaarde data geniet u een uiterst snelle topservice en heldere inzichten over uw gebouw.
  Moet onze technicus toch langskomen voor een fundamentele interventie, dan geven we hem alle juiste data en tools mee, zodat de tussenkomst uiterst vlot verloopt.
  Overtuigd? Dit alles is maar nog het begin van wat onze digitaal versterkte diensten voor uw gebouw kunnen betekenen. Ontdek hoe we samen overgaan van een curatief naar predictief onderhoud
   
 • Breakout 2 – Smart Security, security met een +
  Kom meer te weten over trends in de wereld van beveiliging en verneem alles over evoluties die zich ontwikkeld hebben tot oplossingen binnen het Siemens portfolio. Is real-time gezichtsherkenning door middel van camera’s betrouwbaar? Wat betekent digitalisatie écht binnen de wereld van de toegangscontrole en hoe creëer je een meerwaarde op uw bestaande facility services gebruik makend van een totaal geïntegreerd beveiligingsysteem?
   
 • Breakout 3 – Digitalisering van building management systemen
  Privé werken we al langer met systemen zoals Google Drive, Smartphone applicaties,… terwijl we ons gebouwbeheer traditioneel blijven bekijken. De digitale revolutie is volop aan de gang aan een niet aflatend tempo en vormt een hefboom tot efficiënter en transparanter beheer, ook in uw gebouwen. Wat zijn de huidige mogelijkheden en verdere evoluties , hoe veilig is het allemaal en wat zijn de voordelen?
   
 • Breakout 4 – Norm NBNS21-100 Versie 2017 – hoe doet u een correcte analyse van uw brandrisico’s conform deze nieuwe normering en hoe impacteert deze norm toekomstige technologische innovaties.
  Anderhalf jaar na de grondige herziening van de oude branddetectienorm en publicatie van de nieuwe NBNS21-100-1 en NBN-S2100-2 in november 2015, zijn er heel wat ervaringen bekend van fabrikanten, gebruikers, uitbaters en studiebureaus. Ervaringen die tegelijk geleid hebben tot vragen die onder meer gaan over het in praktijk brengen van risico-analyse.
  Ook maakt de meer praktijkgerichte approach van de nieuwe norm 2017 tegelijk ruimte voor innovatie in technologische oplossingen. Wij geven u tijdens deze sessie duiding over hoe Siemens concreet invulling zal geven van deze NBNS21-100 Versie 2017.
  Wij krijgen hierbij ondersteuning van een onbetwiste expert uit de branddetectiewereld, Bart Vanbever - Lead Expert - Technical Regulations van Agoria.
   

Inschrijving

Breakout Sessions

Ik neem graag deel aan deze 2 breakout sessions:

Contact Info

Bedrijfsinformatie

Goedkeuringen